Virtuaalse assistendi konsultatsioon

50,00 

Kas oled alustamas ettevõtlusega või oled juba tegutsev ettevõtja ja soovid oma süsteeme efektiivsemaks muuta? Kas kahtled, kas kasutad õigeid tööriistu või soovid rohkem ülesandeid automatiseerida?

Virtuaalse assistendina oman laialdasi kogemusi erinevates keskkondades ja saan aidata Sind nende valimisel ja ülesseadmisel.

Mul on kogemused erinevate programmidega ning olen osalenud mitmetel koolitustel ja meistriklassides, et täiendada oma teadmisi. Minu läbitud koolituste ja kasutatavate programmide kohta leiad infot siit.

Kui näen, et saan Sind aidata, annan endast maksimumi. Kui aga tunnen, et Sinu vajadused ületavad minu kompetentsi, tagastan raha.

NB! Tegu ei ole assistendi teenusega, vaid konsultatsiooniga.

Kes ma olen ja mida olen saavutanud?

Ma õpin järjepidevalt uusi ja põnevaid teemasid ning programme, et oma tööd veelgi paremini teha. Lisaks tehnilistele oskustele olen pidevalt enesearengu teel.

Ma olen loonud ja läbi viinud oma väljakutse, mis oli mulle algul hirmutav, kuid nüüd olen seda arendamas koolituseks. Minu pühendumus on viinud selleni, et olen silma jäänud paljudele ja saavutanud võimaluse olla Assistendikoolis mentor. See roll on mulle väga südamelähedane, kuna saan inspireerida ja juhendada teisi alustavaid virtuaalseid assistente.

Osta konsultatsioon ja alusta oma ettevõtte kasvu!

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Virtuaalse assistendi konsultatsioon”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Kairi Mäe - Virtuaalse assistendi konsultatsioonVirtuaalse assistendi konsultatsioon
50,00 
Scroll to Top